Altınbaş’ta Yelken

AU Yelken ve başarılarla dolu geçen bir yıl

Altınbaş Üniversitesi Yelken Takımı, 2023-2024 akademik yılında gerçekleştirdiği 37 faaliyetle başarılı bir dönem geçiriyor.

Takım faaliyetlerinin 17'si yelken takımı sporcularına ve adaylarına, 20'si ise Üniversitemizin tüm öğrenci ve personellerine açık olarak düzenlendi.

Toplamda 253 kez katılım sağlanan etkinliklerde 234 Türk, 52 uluslararası öğrenci ve personelimiz yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları Cumhuriyet 100. Yıl Kupası’ndan başarı ile dönen takımımız, Gezgin Sınıfı Üniversite Yelken Takımları arasında 2. oldu. 3 gün süren heyecan dolu yarışlarda sergilediği üstün performansla dikkat çekti.

Bu önemli etkinlik ile takımımız yalnızca 2’ncilik kupası değil aynı zamanda büyük bir motivasyon ve gurur kaynağı da kazanmış oldu. Turnuvada gösterilen başarı ile, Altınbaş Üniversitesi Yelken Takımı, 2023 yılında kazanmış olduğu 5. Kupa ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yeni dönemde katılacağımız yarışlar için hazırlıklar devam ederken yelken takımımıza yeni yarışlarında başarılar dileriz.

Takımımızın başarısı sadece yarış sahalarında değil, aynı zamanda antrenman dönemlerinde ve yarışların olmadığı zamanlarda da devam ediyor. Yelken takımımız, meraklılara yönelik ücretsiz yelken eğitimleri düzenleyerek deneyimlerini paylaşıyor ve sporun güzelliklerini daha geniş bir kitleyle buluşturuyor.

Altınbaş Üniversitesi’nin sunduğu onlarca ayrıcalıktan yalnızca bir tanesi olan bu heyecan verici yelken dünyasına katılmak ve bu alanda profesyonel eğitimlerden faydalanmak istiyorsanız, Altınbaş Üniversitesi resmi Instagram hesabını ve Altınbaş Yelken kulübü Instagram hesabını takip edebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yelken takımımızın macerasına tanıklık edebilir ve bu heyecan verici etkinliklere katılım gösterebilirsiniz.