Kredili Mevduat Hesabı (KMH) Sistemi

KREDİLİ MEVDUAT HESABI (KMH) SİSTEMİ

-         Bu sistemde eğitim ücreti yıllık 10 eşit taksitte ve faizsiz olarak ödenir.

-         İlk taksit tarihi 20 Eylül 2019’dur ve her ayın 20’sinde tahsil edilir. (20 Eylül 2019'dan sonraki başvurularda bu durum değişmemektedir.)

-         Taksit tarihi değiştirilemez.

Başvuru nasıl yapılır?

1-      İşlem için en yakın Denizbank şubesine Öğrenci velisinin* başvuruda bulunması gerekir,

*Veli, bankanın kredili mevduat  hesabı kriterlerini karşılayabilen, gelir elde eden, bordro ile bir işyerinde çalışan veya işyeri sahibi olan öğrencinin ödemelerini üstelenen kişidir.

2-      Başvuruda ilgili KMH evrakları imzalanır,

3-      İmzalanan KMH evraklarının Denizbank Florya Şubesine mail olarak gönderimi sağlanır.

4-      Denizbank Florya Şubesinin onay vermesi beklenir.

Not:

a-      Bu işlem Denizbank’ın tüm şubelerinden yapılabilir.

b-      Şube ilgili KMH evraklarını, Florya şubesinden tedarik edebilir.

c-      Şube Ödeme Planı ve benzeri evrakları sizden talep edemez. Aksine Florya Şubesi KMH başvurunuzu onayladıktan sonra, Ödeme Planını şubeden siz talep etmelisiniz.

d-      1 günü geçen başvurularda FloryaSubeGrubu@denizbank.com adresinden iletişime geçebilirsiniz. Hala sorun yaşıyorsanız tarafımıza bilgi maili geçebilirsiniz. bilgi@altinbas.edu.tr

Mailde;

-         Öğrencinin Adı Soyadı - TC No,

-         Başvuranın Adı Soyadı - TC No,

-         Başvurduğu Tarih,

-         Başvurduğu Şube,

-         Veli Telefon No belirtilmelidir.

*Kayıt yenilemelerde bu süreç her yıl evraklar imzalanarak tekrarlanır.