İngilizce Hazırlık Okulu Ders İçerikleri ve Öğrenme Çıktıları

A1 (ELEMENTARY) / TEMEL

Bu seviyedeki bir öğrenci basit konuların ana fikrini ve konuşmalardaki basit bilgileri anlayabilir. Temel bildirimleri, talimatları ve bilgileri anlayabilir. Basit seviyedeki formları doldurup, zaman, tarih ve mekanı içeren notlar yazabilir.

A1 ESSENTIALS

A2 (PRE-INTERMEDIATE) / ORTA ÖNCESİ

Bu seviyedeki bir öğrenci bilindik bir bağlamda basit olarak görüşlerini ve ihtiyaçlarını ifade edebilir. Bilinen bir alandaki açık ifadeleri anlar, bilinen konulardaki metinleri, basit kitapları ve işaretleri anlayabilir. Form doldurabilir ve kişisel bilgilerin bulunduğu kısa metinler ve e-postalar yazabilir.

A2 ESSENTIALS

A2 Listening & Speaking & CriticalThinking

B1 (INTERMEDIATE) / ORTA DÜZEY

Bu seviyedeki bir öğrenci sınırlı bir biçimde soyut, kültürel konularda fikir beyan edebilir, bilinen bir alanda yapılan tavsiyeleri anlayabilir, anonsları ve talimatları anlayabilir. Sıradan, günlük olaylar içeren makaleleri ve bilinen bir konu hakkındaki yeni bilgileri genel anlamıyla anlayabilir. Metinler yazabilir ya da bilindik konularda notlar alabilir.

B1 ESSENTIALS

B1- Reading & Writing

B2 (UPPER-INTERMEDIATE) / ORTA ÜSTÜ DÜZEY

Bu seviyedeki bir öğrenci bilinen bir konuyu rahatlıkla anlayabilir ya da konuşma yapabilir ve birçok farklı konuda iletişim kurabilir. Yazılı metinle ilgili bilgileri hızlıca gözden geçirip, detaylı bilgi ya da tavsiyeleri anlayabilir. Birisi konuşurken not alabilir ya da farklı biçimlerde metinler yazabilir.

B2 ESSENTIALS

B2 Reading & Writing