Duyurular

“Fakültelere burssuz ve kısmi burslu yerleşen öğrencilerden İngilizce Hazırlık okumak isteyenlerin İngilizce Hazırlık Programına bursları oranına ücret ödeyerek, % 50 ve üzerinde burslu olarak yerleşen öğrencilerin ise yıllık burssuz öğrenim ücretinin % 50’sini ödeyerek kayıt edilmelerine karar verilmiştir. Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden İngilizce Hazırlık okumak isteyenlerin İngilizce Hazırlık Programına yıllık burssuz öğrenim ücretini ödeyerek kayıt edilmelerine karar verilmiştir."

• Staj evrakları saat 14:00'ten itibaren teslim alınmaktadır.
  • Staj evrakları staj tarihinden 2 hafta önce kimlik fotokopisi ile İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına teslim edilmelidir.
  • Her ayın son haftası bordro haftası ve veri giriş haftası olduğundan dolayı Staj evrakı alınamamaktadır.