Close

Duyurular

Altınbaş Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haydar Özpınar’ın çalışması Q1 kapsamında uluslararası  Foods dergisinde yayınlanmıştır.

Almanya Potsdam  Üniversitesi Beslenme Bilimleri Enstitüsüyle ortaklaşa yürütülen  ve Alexander von Humboldt Vakfı tarafından desteklenen ‘Ekmeklik Buğdaylarda Alerjen Proteinlerin Araştırılması  ve Sağlıklı Ekmek Üretimi ‘ konulu proje devam etmekte olup araştırmanın ilk bölümü yayınlanmış olup ekte sunulmuştur.

Çalışmaya aşağıdaki linkten erişilebilir:

foods-09-01448.pdf

DERSİNKODU DERSİN ADI ÖĞRETİM ÜYESİ Gün Başlangıç Saati METIN SAAT Bitiş Saati Öğrenci Sayısı FAKÜLTE
GAS104 Mutfak Kimyası ÖZGE SEÇMELER Perşembe 13:40 13:40 16:30 19 UBF
GAS106 Mutfak Matematiği ve Temel İstatistiksel Analiz ÖZGE SEÇMELER Çarşamba 10:40 10:40 12:30 16 UBF
GAS106 Mutfak Matematiği ve Temel İstatistiksel Analiz ÖZGE SEÇMELER Çarşamba 13:40 13:40 15:30 16 UBF
GAS208 Pazarlamanın Temel İlkeleri ve Hizmet Pazarlaması MURAD CANBULUT Perşembe 9:40 09:40 12:30 17 UBF
GAS220 Gastronomi Tarihi ve Akımlar İNANÇ ATILGAN Pazartesi 11:40 11:40 14:30 9 UBF
GAS302 Türk Mutfağı II MERVE İŞERİ Pazartesi 8:40 08:40 12:30 5 UBF
IKT180 İktisadın Temel İlkeleri  Emre Alkin Pazartesi 14:40 14:40 17:30 45 UBF
ISL353 Tüketici Davranışının Temelleri MURAD CANBULUT Çarşamba 13:40 13:40 16:30 10 UBF
SAY104 Yönetim ve Organizasyon MÜMİN ERTÜRK Salı 8:40 08:40 11:30 9 UBF
SAY108 Sağlık Bilgi Sistemleri ÖZGÜL ÖZKOÇ Pazartesi 11:40 11:40 14:30 12 UBF
SAY208 Finansal Yönetim HAYRİ KOZANOĞLU Salı 12:40 12:40 15:30 6 UBF
SAY214 Stratejik Yönetim MUZAFFER AYDEMİR Perşembe 13:40 13:40 16:30 9 UBF
SAY216 İnsan Kaynakları Yönetimi MUZAFFER AYDEMİR Çarşamba 9:40 09:40 12:30 11 UBF
SAY312 Sağlık Turizmi ÖZGÜL ÖZKOÇ Perşembe 13:40 13:40 15:30 5 UBF
SAY314 Halk Sağlığı ÖZGÜL ÖZKOÇ Cuma 14:40 14:40 16:30 5 UBF
SAY316 Örgütsel Davranış MUZAFFER AYDEMİR Cuma 8:40 08:40 10:30 7 UBF
SHM106 Türkiye'nin Toplumsal Yapısı BERNA EKAL ŞİMŞEK Pazartesi 9:40 09:40 13:30 1 UBF
YBS104 Sosyal Bilimler için Matematik II  EMİR KAAN CENGİZ Salı 13:40 13:40 16:30 30 UBF
YBS108 Script Temelli Programlara Giriş: R ve Python Abdülkadir Yüzen Cuma 14:40 14:40 17:30 29 UBF
YBS112 Veri Tabanı Uygulamaları  Kerime Dilşad Çiçek Pazartesi 11:40 11:40 14:30 25 UBF
YBS204 Stok Yönetimi  LEVENT ATAÜNAL Salı 13:40 13:40 16:30 8 UBF
YBS206 İstatistiksel Öğrenme  YASİN KÜTÜK Pazartesi 15:40 15:40 18:30 5 UBF
YBS208 Yönetim Muhasebesi ÜMMMÜGÜLSÜM ZOR Cuma 14:40 14:40 17:30 14 UBF
YBS210 Sunucu Taraflı Programlama  Abdülkadir Yüzen Çarşamba 8:40 8:40 12:30 11 UBF
YBS304 Veri Bilimine Giriş YASİN KÜTÜK Pazartesi 11:40 11:40 14:30 3 UBF
YBS306 Programlama II  Sara Behjayjemal Pazartesi 14:40 14:40 17:30 2 UBF

2019/04 Nolu Fakülte Kurulu Kararı EK 19.

 

 

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ

GASTRONOMİ BÖLÜMÜ YANDAL MÜFREDATI

 

 

Kodu

Adı

Z/S

   T

  P

    Yarıyıl

  AKTS

GAS 101

Gıda Güvenliği ve Sanitasyon

Z

   3

  0

     1. YY

       7

GAS 103

Gastronomiye Giriş

Z

   1

  4

     1. YY

       7

GAS 110

Unlu Mamullere Giriş

Z

   1

  3

     3. YY

       6

GAS 209

Yiyecek İçecek Hizmetleri

Z

   3

  0

     3. YY

       6

GAS 211

Gıdalar ve Özellikleri

Z

   2

  0

     3. YY

       5

GAS 220

Gastronomi Tarihi ve Akımlar

Z

   3

  0

     4. YY

       6

TOPLAM AKTS

     37

Alınması Gereken Dersler

 

 

 

2019/04 Nolu Fakülte Kurulu Kararı EK 20.

 

 

 


ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ


SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ YANDAL MÜFREDATI

 

Alınması Gereken Dersler

Kodu

Adı

Z/S

T

P

Yarıyıl

AKTS

SAY 103

Tıbbi Terminoloji

Z

3

0

1.YY

7

SAY 205

Sağlık Kurumları Yönetimi

Z

3

0

3. YY

7

HUK 487

İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku

Z

3

0

7. YY

3

HUK 309

Sağlık Hukuku

Z

3

0

3. YY

4

SAY 408

Sağlık Kurumlarında Kalite ve Akreditasyon

Z

3

0

7. YY

7

SAY 311

Hasta Hakları ve Mesleki Etik

Z

3

0

5. YY

6

TOPLAM AKTS

34

 

 

 

2019/04 Nolu Fakülte Kurulu Kararı EK 21.

 

 

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ

 YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ YANDAL MÜFREDATI

 

Alınması Gereken Dersler

KODU

ADI

TÜRÜ

T

P

YIL/DÖNEM

AKTS

YBS 109

Betimsel İstatistik

Zorunlu

2

2

     1/1

7

YBS 112

Veri Tabanı Uygulamaları

Zorunlu

2

1

     1/2

5

YBS 213

Çıkarımsal İstatistik

Zorunlu

2

2

     2/1

7

YBS 201

Üretim Yönetimi

Zorunlu

2

1

     2/1

5

YBS 204

Stok Yönetimi

Zorunlu

2

1

     2/2

4

YBS 315

Sistem Analizi ve Proje Yönetimi

Zorunlu

2

1

     3/1

5

TOPLAM AKTS

33

Değerli Öğrencilerimiz,

 

KULT101 Kültür ve Toplum dersi UZEM tarafından koordine edilen ve sizden izlemeniz istenen videolardan oluşmaktadır. Videoları teknik sorun yüzünden izleyemeyen olduğu takdirde uzem@altinbas.edu.tr adresinden yardım alabilir.

 

İzleyip izlemediğiniz kayıt altına alınmaktadır. Dönem sonunda danışmanınız tarafından kontrol edilecektir. Dersten geçme/kalma bu kayıtlar doğrultusunda hesaplanmakta ve minimum izlenmesi gereken video sayısı UZEM tarafından belirlenmektedir.

 

Tüm videoları izlemeniz tavsiye edilir.

 

Ayrıntılı bilgi için http://uzem.altinbas.edu.tr/ adresinden “öğrenci” sekmesinde bulunan kılavuzları inceleyiniz.

 

“Fakültelere burssuz ve kısmi burslu yerleşen öğrencilerden İngilizce Hazırlık okumak isteyenlerin İngilizce Hazırlık Programına bursları oranına ücret ödeyerek, % 50 ve üzerinde burslu olarak yerleşen öğrencilerin ise yıllık burssuz öğrenim ücretinin % 50’sini ödeyerek kayıt edilmelerine karar verilmiştir. Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden İngilizce Hazırlık okumak isteyenlerin İngilizce Hazırlık Programına yıllık burssuz öğrenim ücretini ödeyerek kayıt edilmelerine karar verilmiştir."

  • Staj evrakları saat 14:00'ten itibaren teslim alınmaktadır.
  • Staj evrakları staj tarihinden 2 hafta önce kimlik fotokopisi ile İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına teslim edilmelidir.
  • Her ayın son haftası bordro haftası ve veri giriş haftası olduğundan dolayı Staj evrakı alınamamaktadır.